Elong Outdoor Product Limited

Новини

Elongoutdoor и история за марката на стрелба с лък Nika
Време за освобождаване: 2024-01-09 17:18:40  Хитове: 8

elongoutdoor Company е създадена в Донггуан, Гуандун през 2004 г.

Първоначалното намерение на заведението произхожда от основателя Ian' е любов и преследване на стрелба с лък!

in в ранните години на установяване, ние предоставихме основно OEM и ODM услуги за международни марки в продукти за стрелба с лък.

at По същото време, ние се ангажирахме да насърчаваме промоцията и развитието на стрелба с лък.

due към непрекъснатото разширяване на бизнеса, компанията се премества в окръг Болуо, Гуандун през 2015 г. И през същата година тя кандидатства за марката"elongoutdoor"."yi"of"yilong"е взет от алюзията на древния китайски мит"hou yi изстрелва слънцето", което означава постоянно оспорване на границата и надминавайки съня."dragon"има значението на националния дух;"yilong"означава национална марка лък и стрела, която постоянно иновации и надминава себе си.

през следващата година, в случайно състезание по стрелба с лък в училище, Иън забеляза, че лъковете, подходящи за тийнейджъри, са оскъдни. За да позволи на повече тийнейджъри да намерят собственото си забавление и топлина и увереност като"sun бог"."nika"идва от вариант на гръцката дума, означаваща победа. Значението на марката на"nika стрелба с лък"е да пожелаете на стрелците слънчеви и весели и да имат убеждението, че те никога няма да се откажат. За да уведомим повече възрастни и тийнейджъри за стрелба с лък, ние стартирахме публичен курс за стрелба с лък с темата на"nika стрелба с лък", за да популяризираме и прехвърляме известния спорт за стрелба с лък. С непрекъснато разработка продуктите от серията за стрелба с стрелба с лък"nika"също са извлечени от оригиналните младежки лъкове на младежки лъкове, деца""39; s поредици и серии за възрастни.""""after няколко няколко Години на възходи и падения, Elongoutdoor също спечели оценката на много стрелци&#s

with отличната му репутация!първоначалното намерение не се е променило, а любовта не е намалял. 

pursue съвършенство, професия, високо качество!

" бъдещето е с вас!" 

предишен: N3 Прогрес се повта...

Следващия: Нова година празник